Massari Bentelo

Pure ontspanning voor jou

Massages

Welke massage past bij jou:

Stoelmassage

Dit is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen: u hoeft zich dus niet uit te kleden. De hele behandeling duurt circa 20 minuten en begint met een kort intake gesprek om eventuele klachten te bespreken. Deze massage wat stevig.  Aan het einde spreken we alles nog een keertje door onder het genot van een kopje thee.

De  technieken van de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als:

  •  Stijve nek
  •  Hoofdpijn
  • Tintelende vingers
  •  Pijnlijke armen en schouders

 

 

Wellnessmassage. 

Tijdens de wellness massage wordt je rug, nek, schouders en benen onder handen genomen. Deze massage is op basis van sport/klassieke massagetechnieken.

Een wellness massage biedt totale ontspanning maar heeft ook als doel om de spieren die het zwaarst worden belast een betere doorbloeding te geven en aan te zetten tot extra stofwisseling. De spieren zijn daardoor beter bestand tegen inspanningen of krachten die geleverd worden in het dagelijkse leven. De Wellness massage kan voor iedereen therapeutisch werken. Deze massage is vooral aan te raden als je spierpijn hebt of een verkeerde beweging gemaakt hebt in de rug, nek of elders in het lichaam.

Je hebt de keuze uit een Wellness massage van 30, 45 of 60 minuten. Bij een massage van 30 minuten wordt in principe; een zijde gemasseerd (achterzijde)

Oosterse Massage

De oosterse Wellness is een fijne massage om te geven en te ontvangen, de essentie is dat de technieken vloeiend en rustig en vaak symmetrisch worden uitgevoerd met beide handen en onderarmen, hierdoor creëer je ontspanning. De technieken worden uitgevoerd op zachte wijze met veel warme olie. Mijn doel is optimale ontspanning voor jou!

Bindweefsel Massage

Bindweefsel massage is gericht op het herstellende vermogen van de huid. Deze massage is geschikt wanneer je een sportblessure hebt opgelopen of wanneer je last hebt van rugpijn die maar niet weg lijkt te gaan. Dieper gelegen huidlagen worden gemasseerd om spierspanning en chronische pijnen te verlichten. Met bindweefselmassage wordt de productie van collageen en elastine geactiveerd, huid wordt verstevigd, verklevingen worden verlicht, doorbloeding verbeterd en pijn klachten verdwijnen.  

Hiervoor zijn wel meerdere behandelingen nodig.

Hotstone Massage

Massage met warme stenen zijn perfect om de spieren los te maken. Spieren worden sneller zachter, dit is een aangename manier om te ontspannen. Ik maak gebruik van geurende warme olie, maar naturel kan natuurlijk ook. Geef dit aan als je een afspraak maakt. Deze techniek kan op het hele lichaam worden toegepast. De warme stenen zorgen voor extra ontspanning, geeft nieuwe energie en is goed voor de doorbloeding.Massari's Special

Deze massage is tot stand gekomen door klanten die met klachten bij mij kwamen en waarbij ik zelf heb zitten denken hoe kan ik ze het beste kan helpen en zorgen dat ze tevreden de deur uit gaan.

Lees hier wat Massari's Special inhoudt.  

Deze massage bestaat uit het behandelen van de rug, knopen worden losgemaakt en spieren van rug en benen worden gemasseerd. Na deze behandeling ga ik over op de ontspanningsmassage en laat de spieren weer tot rust komen. Hierbij masseer ik jouw rug en de achterkant van je benen. Na de ontspanningsmassage leg ik de hotstones op jouw rug en laat jou 10 tot 15 min in volledige ontspannende rust komen, met rustgevende muziek op de achtergrond. Daarna kom ik bij je terug en masseer ik je nog met de warme hotstones en warme olie om nog meer intense warmte en ontspanning in jouw spieren te krijgen.

Na de behandeling laat ik je nog even alleen zodat je in alle rust kunt opstaan en aankleden. We sluiten af met een kopje thee of een glas water, want meteen weggaan is niet verstandig, Je moet echt even bijkomen.

Wil je deze massage boeken geef dan bij het maken van de afspraak dat je een Massari's special wilt. Dit i.v.m. met de opwarmtijd van de stenen.

Deze special duurt ongeveer 60 tot 75 min.

Heb jij zelf andere wensen, dan zijn deze natuurlijk bespreekbaar. Denk je aan een andere combinatie laat het mij gerust weten.