Massari Bentelo

Pure ontspanning voor jou

Massari is een praktijk voor het geven van wellness massages. Ik werk gewoon bij mij thuis dus we hebben alle rust en ruimte.

De praktijk is op de begane grond dus letterlijk en figuurlijk laagdrempelig. Er is een aparte ingang dus ook geen sluipdoor route door ons huis.

Wat kun je verwachten: een heerlijke verwarmde ruimte met een verwarmde wellness bank van grote kwaliteit. Persoonlijke aandacht staat voorop. Ik neem de tijd zodat er alle tijd is voor een kopje thee na afloop.

Neem gerust je eigen muziek mee (in mp3 formaat) Met je eigen muziek kan je nog beter ontspannen.


Masssages

Ik bied verschillende massages aan:

Stoelmassage. Dit is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen: u hoeft zich dus niet uit te kleden. De hele behandeling duurt circa 20 minuten en begint met een kort voorgesprek om eventuele aanpassingen te bespreken. Aan het einde spreken we alles nog een keertje door onder het genot van een kopje thee.

De  technieken van de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als:

  •  Stijve nek
  •  Hoofdpijn
  • Tintelende vingers
  •  Pijnlijke armen en schouders

 

Wellnessmassage. 

Tijdens de wellness massage wordt je rug, nek, schouders en benen onder handen genomen. Deze massage is op basis van sport/klassieke massagetechnieken.

Een wellness massage biedt totale ontspanning maar heeft ook als doel om de spieren die het zwaarst worden belast, een betere doorbloeding te geven en aan te zetten tot extra stofwisseling. De spieren zijn daardoor beter bestand tegen inspanningen of krachten die geleverd worden in het dagelijkse leven. De wellness massage kan voor iedereen therapeutisch werken. Deze massage is vooral aan te raden als je spierpijn hebt of een verkeerde beweging gemaakt hebt in de rug, nek of elders in het lichaam.

Je hebt de keuze uit een wellness massage van 30, 45 of 60 minuten. Bij een massage van 30 minuten wordt in principe; een zijde gemasseerd (voorzijde of achterzijde).


Oosterse massage 

Met symmetrische technieken die uitgevoerd worden met beiden handen die samen een grote hand vormen of met beide onderarmen. Deze speciale massagetechniek creëert extra ontspanning bij jou. De technieken worden uitgevoerd op zachte wijze met veel olie.